18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τραγωδία στον Προυσό, νεαρός Καρπενησιώτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών – Χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης

Δεν τη χωρά ο νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/5) στη Μονή Προυσού Ευρυτανίας. Νεαρός Καρπενησιώτης σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια ανέλκυσης φορτίου με χρήση γερανού.

Υπό συνθήκες που αναμένεται να διευκρινιστούν, το γερανοφόρο μηχάνημα που χειριζόταν ο 33χρονος Χρήστος Δημ. Τσουκαλάς, ακούμπησε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να “χτυπηθεί” και ο ίδιος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε -λίγο μετά τις 11:30 το πρωί- στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Ο νεαρός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου ξυλείας.

Ήταν παντρεμένος από το καλοκαίρι του 2022, ενώ μόλις πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

“Ο άνθρωπος πήγε να ξεφορτώσει υλικά οικοδομών με ένα γερανό, ο γερανός ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκε το παιδί. Ήταν στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας, υπήρχαν στο σημείο και δύο γιατροί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν”, είπε στο newsit.gr o δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης. “Τον ήξερα από μικρό παιδί, ήταν εξαιρετικός, πολύ εργατικός, είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και πριν λίγο καιρό η είχε γεννήσει η γυναίκα του. Είναι τραγικό αυτό που έγινε”, ανέφερε επίσης.

Η κηδεία του 33χρονου έγινε την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.

Τα Ευρυτανικά Νέα εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ακύρωσε συναυλία ο Δήμος Καρπενησίου

“Μετά το τραγικό ατύχημα και την απώλεια ενός νέου οικογενειάρχη δημότη μας, ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία για την Κυριακή 28 Μαΐου στη κεντρική πλατεία από του διοργανωτές του Hellas Rally Raid 2023. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που αποδέχτηκαν την πρόταση μας και η εκδήλωση απονομής βραβείων των αθλητών του Hellas Rally θα γίνει Κυριακή 28/5 στις 20:00 στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την τραγική απώλεια τους”, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ