16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκτός από σνακ και καφέδες σέρβιρε και… πλαστά διαβατήρια – Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Ο λόγος για το εστιατόριο ενός Σύρου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και όπως φαίνεται, λειτουργούσε σαν «βιτρίνα» για την πραγματική δουλειά που έκανε ο αλλοδαπός. 

Ο Σύρος κατηγορείται ότι, με το… αζημίωτο, προμήθευε μετανάστες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ή με έγγραφα που έχουν βγει στο όνομα τρίτων. Τα έγγραφα αυτά, φέρεται να τα πουλούσε έναντι υψηλής αμοιβής σε μετανάστες που ήθελαν να ταξιδέψουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Οι πληροφορίες ήθελαν να έχει και συνεργάτη στην επιχείρηση «διαβατήρια» επίσης από τη Συρία, που και εκείνος συνελήφθη.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί, έκαναν έφοδο στο εστιατόριο, όπου πράγματι βρήκαν μεγάλο αριθμό ταξιδιωτικών εγγράφων.

Αντίστοιχα έγγραφα βρήκαν όμως και σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, μέσα στο οποίο ήταν ο συνεργάτης του εστιάτορα και και αυτός βρέθηκε με χειροπέδες. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα ασφάλειας του αεροδρομίου.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

 

 

 

To άρθρο Εκτός από σνακ και καφέδες σέρβιρε και… πλαστά διαβατήρια – Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ