29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ έθεσε εαυτόν ο Θέμης Χειμάρας – “Η σκευωρία θα καταρρεύσει”, δηλώνει σε επιστολή του

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ έθεσε εαυτόν ο Θέμης Χειμάρας, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης μετά τη νέα διαρροή εγγράφων για συμπληρωματική εξέταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Στην επιστολή του, ο πρ. Βουλευτής Φθιώτιδας τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό του, αναφέροντας ότι στο τέλος «το φως θα νικήσει το σκοτάδι».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΕΙΜΑΡΑ

«Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης μου την περασμένη Πέμπτη 6 Απριλίου, με την οποία δημοσιοποίησα το Πόρισμα Ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, που με δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό, την επόμενη ημέρα το πρωί, το επόμενο “επεισόδιο” της σκευωρίας ήταν έτοιμο!

Και κατά σύμπτωση, διέρρευσαν – μαντέψτε σε ποια εφημερίδα, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ – έγγραφο της Εισαγγελίας για συμπληρωματική εξέταση στοιχείων.

Αξίζει να αναφέρω ότι προς διευκόλυνση του ελέγχου, έχω προσκομίσει ήδη από τον Ιανουάριο τα στοιχεία που ζητούνται, τα οποία άλλωστε είναι έγγραφα δημόσια και  διαθέσιμα σε κάθε πολίτη.

Παρότι δεν υπάρχει κανένα τυπικό κώλυμα και επειδή ο έλεγχος είναι αδύνατο χρονικά να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, είναι ξεκάθαρο ότι, παρά την κατάρρευση των δήθεν καταγγελιών, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, θα επιμείνουν στα fake news, στα ψέματα και τις συκοφαντίες.

Κι αυτό δεν θα το επιτρέψω! Δεν θα επιτρέψω να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό μου! Το οφείλω στους γονείς μου, το δικαιούνται τα παιδιά μου! Δεν θα επιτρέψω να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Θα περιμένω να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ο οποίος είναι καλοδεχούμενος, γιατί είμαι σίγουρος πως στο τέλος, το φως θα νικήσει το σκοτάδι, η σκευωρία θα καταρρεύσει, η αλήθεια θα επικρατήσει.

Με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, για την οποία και σάς ενημερώνω.

Από όποια θέση μου ανατεθεί, ως απλός στρατιώτης της παράταξης, θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δίπλα στον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας, μαζί με τους φίλους και τους συνεργάτες μου, για να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για την Αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ