29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκχιονιστικό έσπειρε την καταστροφή σε εθνική (+video)

Από χθες βλέπουμε τις τραγελαφικές καταστάσεις που βιώνει η Αττική, από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Μια κατάσταση που υποτίθεται θα έβρισκε σε ετοιμότητα τον κρατικό μηχανισμό, αλλά τελικά έφτασε να εγκλωβίσει χιλιάδες οδηγούς. Ωστόσο, προβλήματα από τέτοια φαινόμενα δεν δημιουργούνται μόνο στη χώρα μας. Ακόμα και σε προηγμένες υπερδυνάμεις, όπως η Αμερική, τέτοιες καταστάσεις δεν ξενίζουν.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσουμε έρχονται από εθνική οδό στο Οχάιο, η οποία -σε αντίθεση με τις δικές μας- παραμένει ανοιχτή όταν χτυπάει ο χιονιάς. Κάτι που καθίσταται δυνατό από την έγκαιρη επέμβαση των αρμοδίων, με τα εκχιονιστικά να διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Ένα εξ αυτών, ωστόσο, μετετράπη σε αρνητικό πρωταγωνιστή όταν πήρε «αμπάριζα» το αντίθετο ρεύμα με το χιόνι που εκτόξευε, προκαλώντας ζημιές σε περισσότερα από 40 αυτοκίνητα!

Το εκχιονιστικό καθάριζε το οδόστρωμα από τη μια μεριά, όμως ο χειριστής του δεν πρόσεξε πως το χιόνι που απομάκρυνε πήγαινε στην απέναντι. Κατά συνέπεια, οι οδηγοί που διέρχονταν έβλεπαν μπροστά τους ένα τείχος χιονιού, λάσπης, πάγου και αλατιού, δίχως να μπορούν να το αποφύγουν. Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, μίνιμουμ 47 αυτοκίνητα χτυπήθηκαν από το εκτοξευθέν μίγμα, με αρκετά εξ αυτών να καταλήγουν στις μπαριέρες απόρροια της απώλειας ελέγχου από τους οδηγούς τους. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο χειριστής του μηχανήματος τέθηκε σε αργία μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Plow driver on Ohio Turnpike damages *at least* 47 cars from Ohio

The post Εκχιονιστικό έσπειρε την καταστροφή σε εθνική (+video) appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ