29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΕΛΑΣ: 2,4 κιλά κοκαΐνης, 15,6 κιλά κάνναβης και πάνω από 6.000 ευρώ κατασχέθηκαν στα νότια προάστια της Αθήνας

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων προαστίων της Αττικής για την αντιμετώπιση της διακίνησης-εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Σε αυτήν, συνελήφθησαν 5 άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν 2 κιλά και 436,7 γραμμ. κοκαΐνης, 15 κιλά και 669,8 γραμμ. κάνναβης και 6.352 ευρώ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που έχουν σχεδιασθεί για την αντιμετώπιση διακίνησης- εμπορίας ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα 4-1-2023, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αττικής.

Συνελήφθησαν 5 άτομα, εκ των οποίων 3 άνδρες και 2 γυναίκες, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και ατομικών ’’προφίλ’’ , επιτεύχθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία ο εντοπισμός διακινητών-εμπόρων ναρκωτικών και η πιστοποίηση της δράσης τους στην ανωτέρω περιοχή.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες στις οικίες τους στη Βάρη, στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους -2- κιλών και -436,7- γραμμ.
14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους -15- κιλών και -669,8- γραμμ.
6.352 ευρώ
100 λίρες Αγγλίας
20 δολάρια Η.Π.Α.
6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
8 κινητά τηλέφωνα
κλειδιά οικιών
πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι ειδικές δράσεις, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ