24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εμβολιάστηκε σήμερα ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης – “Η αρχή έγινε…”, δήλωσε

Με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτη Σερέτη, συνεχίστηκαν, το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου, οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Είναι ιδιαίτερο σημαντικό το ότι οι επιστήμονες έδωσαν στην ανθρωπότητα το μεγαλύτερο όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας απέναντι στο Covid-19. Πρέπει όλοι μας να εμβολιαστούμε για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και να επιστρέψει η χώρα και η οικονομία στην κανονικότητα», δήλωσε ο ΥΠΕάρχης μετά τον εμβολιασμό του και πρόσθεσε: «Ο δρόμος όμως είναι ακόμη μακρύς και επίπονος για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Η αρχή έγινε. Πρέπει όμως παράλληλα να πειθαρχούμε και να τηρούμε όλοι μας τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και να ακολουθούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας».

Όπως γράφουν τα Ευρυτανικά Νέα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό διαχείρισης του εμβολιασμού, η πρώτη φάση του προγράμματος στην Ευρυτανία ξεκινάει από το Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου έχει προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 το πρωί, να ξεκινήσει ο εμβολιασμός σε 94 υγειονομικούς που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το σχέδιο εμβολιασμού στην Ευρυτανία, θα διαβάσετε στην έντυπη έκδοση

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ