19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εμβόλιο AstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος από την Κρήτη που έπαθε δυο φορές θρόμβωση

Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος από την Ιεράπετρα που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της AstraZeneca. Για την περιπέτεια του μίλησε την Δευτέρα (17/5) στο T live, ο Αλέξανδρος Μεταξάκης. 

O 35χρονος έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της AstraZeneca την Μεγάλη Πέμπτη και αρχικά είχε τα συνηθισμένα συμπτώματα, τα οποία και πέρασαν. Τα συμπτώματα θρόμβωσης εμφανίστηκαν 11 μέρες μετά τον εμβολιασμό του και υπεβλήθη σε χειρουργείο, ενώ κινδύνευσε να χάσει το πόδι του. Αυτή τη φορά, ο κ. Μεταξάκης υπέστη θρόμβωση στις καρωτίδες και υπεβλήθη δεύτερη φορά σε επέμβαση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Η δεύτερη θρόμβωση ανακαλύφθηκε τυχαία, σε έναν έλεγχο ρουτίνας» λέει στο T live o κ. Μεταξάκης. «Και έπρεπε να μπούμε άμεσα στο χειρουργείο για να αποφύγουμε το εγκεφαλικό» πρόσθεσε. 

Όπως είπε ο κ. Μεταξάκης, οι γιατροί έχουν συνδέσει τις θρομβώσεις που έχει υποστεί με τον εμβολισμό του. «Πρέπει όμως να γίνουν και άλλες εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι» προσθέτει. 

«Εγώ πιστεύω πως είναι από το εμβόλιο. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο κομματάκι από την πρώτη θρόμβωση, το οποίο για καλή μου τύχη έφυγε και έμεινε στην καρωτίδα ή είναι νέος θρόμβος που δημιουργήθηκε. Δεν το γνωρίζουμε αυτό» δηλώνει στο T live ο κ. Μεταξάκης. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Εμβόλιο AstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος από την Κρήτη που έπαθε δυο φορές θρόμβωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ