19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εμπαπέ: «Θα ανακοινώσω την απόφαση για το μέλλον μου πριν τα ματς της Γαλλίας τον Ιούνιο»

 

Παρί ή Ρεάλ; Η απάντηση θα δοθεί από τον ίδιο τον Γάλλο σούπερ σταρ σε περίπου ένα μήνα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το βράδυ της Κυριακής (15/5) το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν στη Λιγκ 1 (τρίτη σερί χρονιά που πήρε το συγκεκριμένο βραβείο), ωστόσο κατάφερε να κλέψει την παράσταση για ακόμη έναν λόγο, και αυτός έχει να κάνει με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

𝐌𝐞𝐢𝐥𝐥𝐞𝐮𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐞𝐮𝐫 𝐝𝐞 #𝐋𝐢𝐠𝐮𝐞𝟏@KMbappe est désigné meilleur joueur de la saison en Ligue 1 par ses pairs pour la 3⃣ème fois ! Félicitations Kylian ! #WeAreParis pic.twitter.com/K2fIKxdkRA

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) May 15, 2022

Στις καθιερωμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ναι μεν ο φορ της Παρί δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση όμως για πρώτη φορά έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα, ξεκαθαρίζοντας πως πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική Γαλλίας για το Nations League στις αρχές Ιουνίου, θα έχει κάνει γνωστή την απόφασή του για την ομάδα στην οποία θα παίζει.

Kylian Mbappé: “I can’t say about my future but you’ll know very soon… it’s almost decided”. #Mbappé

“This isn’t the right moment but yes, yes… my decision is almost done”, Mbappé added.

…while Real Madrid sources are more optimistic and confident than ever. pic.twitter.com/ciSEicr39Z

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 15, 2022

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου αλλά θα ξέρετε σύντομα. Σχεδόν έχω αποφασίσει. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά ναι, ναι, σχεδόν έχω πάρει την απόφασή μου», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός και πρόσθεσε με νόημα:

«Θα ανακοινώσω επίσημα την απόφαση για το μέλλον μου πριν ενταχθώ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα ματς του Ιουνίου».

Kylian Mbappé again: “I will officially announce my decision on the future before I join the France national team in June”. It’s matter of days then it will be official. #Mbappé

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 15, 2022

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Εμπαπέ πολιορκείται εδώ και καιρό από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την Παρί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον δελεάσει και να τον κρατήσει στο Σταντ ντε Φρανς και να αποτελέσει τον ηγέτη της και για τα επόμενα χρόνια.  Από την άλλη, οι «μερένγκες» ονειρεύονται να δημιουργήσουν μία «πυραυλοκίνητη» γραμμή κρούσης με Εμπαπέ – Μπενζεμά – Βινίσιους ενόψει της νέας σεζόν.

 

Το άρθρο Εμπαπέ: «Θα ανακοινώσω την απόφαση για το μέλλον μου πριν τα ματς της Γαλλίας τον Ιούνιο» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ