19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ενεργοποιείται το δρομολόγιο Ραπτόπουλο – Αγρίνιο, σε συνεργασία του Δήμου Αγράφων και του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας

Με καθυστέρηση ενός και πλέον έτους -από τις αρχικές εξαγγελίες- θα γίνει η ένταξη του νέου δρομολογίου του ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας, από τη Δυτική Ευρυτανία προς Αγρίνιο. Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Αγράφων με τη διοίκηση του Υπερααστικού ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της γραμμής Ραπτόπουλο – Αγρίνιο από τα μέσα Ιουνίου ’21, με δρομολόγια κάθε Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι το δρομολόγιο Ραπτόπουλο-Καρπενήσι (και αντίστροφα) πραγματοποιείται ήδη από το ΚΤΕΛ· τώρα, οι κάτοικοι της Δυτικής Ευρυτανίας θα έχουν και την επιλογή του Αγρινίου.

«Μέσα από την καθημερινή διαχείριση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας, είμαστε πλέον σε θέση να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε νέες πολιτικές για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων εστιάζοντας στη σωστή χαρτογράφηση τους και την κάλυψη των αναγκών των δημοτών μας. Έτσι λοιπόν, μετά από την αγαστή συνεργασία του Δήμου μας με το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των δρομολογίων που θα συνδέουν τον Δήμο Αγράφων με τον Δήμο Αγρινίου», δήλωσε για τη νέα γραμμή ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

Η έναρξη δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας που θα συνδέει τον Δήμο Αγράφων με τον Δήμο Αγρινίου θα γίνει από την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Ιουνίου. «Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί, προκειμένου να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα ζωής του δήμου μας προς όφελος των δημοτών μας», σημείωσε ακόμα ο δήμαρχος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ