25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου / Περηφάνεια και συγκίνηση στις μαθητικές παρελάσεις στα χωριά των Αγράφων (ΦΩΤΟ)

Η εθνική επέτειος γιορτάστηκε με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις και στη δυτική Ευρυτανία

Με τη δέουσα επισημότητα, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Αγράφων απέδωσαν τιμές στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και παρελάσεις. Με περηφάνεια και συγκίνηση, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στους εορτασμούς στα χωριά των Αγράφων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Δήμος Αγράφων αναφέρει τα εξής:

“«Θα πολεμήσωμεν με πείσμα, με αδάμαστον εγκαρτέρησιν, με αμείωτον μέχρι τελευταίας πνοής ενεργητικότητα. Έχω ακράδαντον την πεποίθησιν ότι ο Ελληνικός Στρατός θα γράψη νέας λαμπράς σελίδας εις την ένδοξον ιστορίαν του Έθνους. Μήν αμφιβάλλετε ότι τελικώς θα επικρατήσωμεν με την βοήθειαν και την ευλογίαν του Θεού και τας ευχάς του Έθνους. Έλληνες Αξιωματικοί και οπλίται φανήτε ήρωες!». Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος.

Με αυτά τα λόγια κλήθηκαν οι Έλληνες Ήρωες Να υπερασπιστούν το Έθνος μας! Με την ίδια περηφάνια και συγκίνηση καμαρώσαμε τα παιδιά μας στην κατάθεση στεφάνων και την απότιση φόρου τιμής στα ιερά μνημεία των ηρώων αλλά και στις καθιερωμένες παρελάσεις, γιορτάζοντας το Έπος του Σαράντα σε κάθε γωνιά του Δήμου μας!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ