25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επίθεση σε Κλοπ και Γκουαρντιόλα από τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας – «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε σε φαστφουντάδικο»

Ο πρώην πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν επιτέθηκε με απίστευτο τρόπο στους Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ για την άποψη που εξέφρασαν περί κατάργησης της Boxing Day.

Οι δηλώσεις των Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ για βεβαρημένο πρόγραμμα και η άποψη τους πως πρέπει να καταργηθεί η Boxing Day ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στο νησί με τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν να καταφέρεται εναντίον τους με απίστευτες ατάκες

«Μήπως να σκεφτούν πόσο τυχεροί είναι; Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο οι μισοί από αυτούς θα δούλευαν στα McDonalds», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Άγγλου παράγοντα που προσέθεσε: «Νομίζω ότι τέτοιες απόψεις είναι αρκετά οπισθοδρομικές. Στους οπαδούς αρέσει η παράδοση. Μήπως έχουν ξεχάσει που βρίσκονται; Αυτό που σας φέρνει εδώ είναι αυτές οι παραδόσεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές, ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοι σας θα ήσασταν εδώ και εισπράττετε τόσα εκατομμύρια. Ο Πεπ είναι ικανός να φέρει επιτυχίες, αλλά μόνο αν έχει χρήματα να ξοδέψει. Αρκετά. Σταματήστε τα λόγια και παίξτε το παιχνίδι, όπως είναι. Οι περισσότεροι παίκτες που γνωρίζω απολαμβάνουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτά της Boxing Day».

To άρθρο Επίθεση σε Κλοπ και Γκουαρντιόλα από τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας – «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε σε φαστφουντάδικο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ