29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ της Κύπρου από διαδηλωτές κατά των μέτρων για τον κορονοϊό – Ζημιές και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Επίθεση με κροτίδες, στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, έκαναν, το βράδυ της Κυριακής, ομάδες ατόμων διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν φωτιές και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Το συγκρότημά δέχθηκε επίθεση από άτομα, που πέταξαν κροτίδες και προκάλεσαν καταστροφές, τόσο στα αυτοκίνητα του σταθμού, όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν αρχικά στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος, ενώ κατόπιν κατευθύνθηκαν εντός του συγκροτήματος, την ώρα μάλιστα που ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ζημιές και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας, μετά από πορεία διαμαρτυρομένων που θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού. 

Οι διαδηλωτές συνέχισαν την διαμαρτυρία τους, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν και θα παραμείνουν στην Λεωφόρο Προεδρικού Μεγάρου, προς εκτόνωση της έντασης.

Νίκος Νουρής: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν 

Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Νίκος Νουρής, μετά την επίθεση στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ από αρνητές των μέτρων της πανδημίας του κορονοϊού.

Προηγήθηκε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου ανέφερε: Η ελευθεροφωνία είναι ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας. Η οχλοκρατία και οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση.

To άρθρο Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ της Κύπρου από διαδηλωτές κατά των μέτρων για τον κορονοϊό – Ζημιές και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ