24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επίσκεψη του διοικητή της 2475 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ στη Λάρισα

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας φιλοξένησε  τον Διοικητή της 2475 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Ιωάννη Κατσογιάννη.

Η επίσκεψη του Διοικητή είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε όλους τους ομίλους της Ελλάδος, για την γνωριμία του με τα μέλη των ομίλων, την επίλυση τυχόν προβλημάτων, καθώς και τη γνώση στόχων και δράσεων των ομίλων.

Ο κ. Κατσογιάννης με τον Πρόεδρο του Ομίλου, Φοίβο Αποστολόπουλο και τη Γραμματέα Ελένη Κατσαούνη, επικέφθηκαν την Περιφέρεια και το Δήμο Λαρισαίων, συναντώντας αντίστοιχα τον αντιπεριφερειάρχη  Βασ. Πινακά Βασίλειο και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο  Σάπκα.  Στις συναντήσεις συζητήθηκαν  θέματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, όπου ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας έχει ήδη προσφέρει την αρωγή του ( Προσφορά υγειονομικού υλικού, τροφίμων και ειδών ένδυσης στα σεισμόπληκτα χωριά με τη βοήθεια του Δήμου, καθώς και την παραχώρηση δυο τροχόσπιτων στην Περιφέρεια για τη στέγαση δυο  σεισμόπληκτων οικογενειών, κατά την περίοδο της πανδημίας).

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ