29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επανεκλογή Λίτσας Πετροπούλου στη θέση της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας – Η βασιλόπιτα του συλλόγου (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 2/2 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας από τις οποίες συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Την Παρασκευή 10/2 έκοψαν βασιλόπιτα οι γυναίκες

Η Ιουλία (Λίτσα) Πετροπούλου θα συμπληρώσει δεκαέξι χρόνια στη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, καθώς επανεκλέχθηκε πρόεδρος έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποίησαν οι γυναίκες-μέλη του σωματείου, με έδρα το Καρπενήσι. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος η Ιουλίου Πετροπούλου, Αντιπρόεδρος η Στεφανία Κοκοτίνη, Ταμίας η Μαρία Τριανταφύλλου, Γραμματέας η Μαρία Βλάχου και Μέλος η Φλώρα Βαζαίου – Βρεττάκου.

Είχαν προηγηθεί, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, οι εκλογές του συλλόγου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, με τον αριθμό ρεκόρ των 152 ψηφισάντων. «Η μεγάλη αυτή συμμετοχή χαροποίησε όλα τα μέλη του συλλόγου και είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας και της αδιάλειπτης προσφοράς του συλλόγου στην Ευρυτανία», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σειρά είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο χωριό Γοριανάδες. «Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα Αγνάντιο στις Γοριαναδες. Γλέντι ,χορός και πολλά δώρα… Ευχαριστούμε φίλους και μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία, αγάπη και ευτυχία», αναφέρουν οι γυναίκες του Δ.Σ., που το βράδυ της Παρασκευής (17/2) πραγματοποιούν αποκριάτικο πάρτι: «Ο Σύλλογος Γυναικών την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου καλεί φίλους και μέλη στο αποκριάτικο παρτυ του στο Κασμίρ και ώρα 20:00. Ελάτε να ξαναγίνουμε παιδιά, να ξεφαντώσουμε και να χορέψουμε…Σας περιμένουμε…».

Για την εκδήλωση κοπής της πίτας, ο Δήμος Καρπενησίου σημειώνει: «Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας – μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες – τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάμωσαν για την κοπή της βασιλόπιτας με τις ευλογίες του π. Ευάγγελου Πλατή. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λίτσα Πετροπούλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες και όλους που βρέθηκαν εκεί και κυρίως που στηρίζουν το σύλλογο και τις δράσεις του με κάθε τρόπο. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Σοφία Ζαλοκώστα και Ευδοξία Κονιαβίτη. Ο δήμαρχος δήλωσε υποστηρικτής του Συλλόγου που με την μακρά διαδρομή του στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας συμπορεύεται σε πνεύμα συνεργασίας, εθελοντισμού και προσφοράς. Δεσμεύτηκε από την πλευρά του Δήμου για την συνέχιση μιας δυνατής συνεργασίας με το Σύλλογο Γυναικών που θα ενδυναμωθεί με κάθε ποιοτικό τρόπο με στόχο την ενεργοποίηση και συμπερίληψη όλο και περισσότερων γυναικών στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου μας. Καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με περισσότερες ακόμη δράσεις και συνεργασίες για το 2023».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ