28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επιτυχημένη η κοινή εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, Επιμελητηρίου & Συλλόγου Ενοικιαζομένων για την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, οι παραγωγικοί φορείς του τόπου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη τους αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος, με υγεία, προκοπή και πρόοδο.

Η κοινή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, έγινε το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, στην ταβέρνα «Παράδεισος».Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν, η Βουλευτής Ευρυτανίας, Τζίνα Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής, Κατερίνα Καλαντζή, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος.

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας από κοινού με το Επιμελητήριο Ευρυτανίας και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές του τόπου μας, φορείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας άλλων νομών αλλά και πλήθος εμπόρων της πόλης μας. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου για την εκδήλωση, που περιλάμβανε ζωντανή μουσική, χορό, γλέντι, φαγητό και ποτό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ