19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εργασία / Ποιοι πιάνουν δουλειά για 8 μήνες στον δήμο Αγράφων – Ειδικότητες και ονόματα, από την έντυπη

Όπως έγραψαν σχετικά τα Ευρυτανικά Νέα (αρ. φυλ.: 940/24-2-21), ο δήμος Αγράφων ενέκρινε την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, που προκηρύχθηκαν προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

Όπως, άλλωστε, αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Αγράφων «εξαιτίας των αυξανόμενων αναγκών που προκύπτουν λόγω της πανδημίας, αλλά και της υποχρεωτικής χορήγησης αδειών ειδικού σκοπού και ευπαθών ομάδων, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις μόνιμου προσωπικού στην διοικητική και τεχνική υπηρεσία, καθώς και την επικράτηση έντονων καιρικών φαινομένων («Μήδεια») το τελευταίο χρονικό διάστημα που έπληξαν τον δήμο και δημιούργησαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έχει ανάγκη από πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών του».

Ποιοι προσλήφθηκαν

Τα άτομα που θα απασχοληθούν στον δήμο Αγράφων είναι: Φεγγούλη Χριστίνα ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Ζάγκα Ευθυμία ειδικότητας ΤΕ Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, Γαζέτα Αρετή ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών Πληροφορικής και Τεχνολογίας Η/Υ, Μπανιάς Ηλίας με ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου καθώς επίσης και οι Μπισμπίκης Ιωάννης, Κολλημένος Αθανάσιος, Σαλαμάρας Δημήτριος και Κώτσιας Γεώργιος ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η μισθοδοσία των προσληφθέντων θα καλυφθεί από την έκτακτη επιχορήγηση για την ενίσχυση της ρευστότητας των δήμων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ