28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ευρυτανική συμμετοχή σε αγώνα 4Χ4 στην Πάτρα – ΑΛΑΚ: “Οδηγός, συνοδηγός & όχημα θα δοκιμάσουν τα όρια τους!”

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ και τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «PANZER GLASS – 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/5/2021 στην πίστα DIRT PARK στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. 

Στη διοργάνωση θα υπάρξει και εκπροσώπηση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου, με τον νεαρό Δημήτρη Τσιώνη στη θέση του οδηγού (με Suzuki Jimny) και συνοδηγό τον Κώστα Γιαννακόπουλο.

«Μετά από πολλά χρόνια απουσίας στους αγώνες 4χ4, η ΑΛΑΚ επιστρέφει με τον Δημήτρη Τσιώνη οδηγό και τον Κώστα Γιαννακόπουλο συνοδηγό και θα λάβει μέρος στον πολύ απαιτητικό αγώνα 2ο MEGA FOUR ΠΑΤΡΑΣ (14-16 Μαΐου). Ένας πολύ δύσκολος 3ημερος αγώνας στα αχαϊκά βουνά σε ένα αγωνιστικό τερέν στα όρια του επικίνδυνου με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη! Οδηγός, συνοδηγός και όχημα θα δοκιμάσουν τα όρια τους!», σημειώνει σχετικά ο πρόεδρος της τοπικής λέσχης, Στάθης Φέγγος.

Την ομάδα θα πλαισιώσει ο πολύ έμπειρος μηχανικός και στα ασφάλτινα και στα χωμάτινα Χρήστος Γαλάνης, που παλαιότερα ως συνοδηγός ήταν πολυνίκης και πανελληνιονίκης στα 4Χ4. «Η ΑΛΑΚ να ευχηθεί στα παιδιά καλή επιτυχία και προπάντων καλό τερματισμό. Το σημαντικό σε αυτούς τους αγώνες είναι το πλήρωμα και το αυτοκίνητο να τερματίσει άθικτο ασχέτως κατατάξεως», σημειώνει η λέσχη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ