3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ευρωπαϊκοί Αγώνες / Η νίκη – πρόκριση της Σεμέλης απέναντι στην Τουρκάλα αντίπαλο και τα δάκρυα χαράς της 21χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε βίντεο τη μεγάλη νίκη της Σεμέλης στην Πολωνία

Στις 16:24 το απόγευμα του Σαββάτου (1/7), η Σεμέλη Ζαρμακούπη θα αντιμετωπίσει τη Σλοβένα αθλήτρια Τ. Barada με φόντο την είσοδο στον τελικό στην κατηγορία Light Contact των -50 κιλών στις γυναίκες. Το βράδυ της Παρασκευής (30/6), η 21χρονη πρωταθλήτρια από το Καρπενήσι, με μια συγκινητική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 2-1 της Adiyaman από την Τουρκία και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο.

«Ένα ακόμη μετάλλιο για την #TeamHellas στο #kickboxing. Στην κατηγορία Light Contact των -50κ. η Σεμέλη Ζαρμακούπη επιβλήθηκε με 2-1 της Adiyaman από την Τουρκία, εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο και θα παίξει το Σάββατο, στις 16:24 Ελλάδος με τη Σλοβένα Barada για την είσοδο στον τελικό. Συγχαρητήρια Σεμέλη», έγραψε για την επιτυχία της Σεμέλης η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η νεαρή πρωταθλήτρια από τον Αθλητικό Σύλλογο Ευρυτανίας με προπονητή τον πατέρα της Νίκο και τον αδερφό της Σταύρο, απέδειξε -στο σπουδαιότερο μέχρι σήμερα αγωνιστικό της ραντεβού- τις δυνατότητες και το πνεύμα μαχητικότητας που τη διακρίνει, καθώς παρότι βρέθηκε να χάνει λίγο πριν το τέλος, κατάφερε να πάρει μια δραματική νίκη. Μόλις 17 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα η Σεμέλη πήρε την κρίση των κριτών υπέρ της με πλειοψηφική απόφαση (2-1), με το υπέρ της αποτέλεσμα να διατηρείται ως το τέλος.

Η 21χρονη ξέσπασε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, αδυνατώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, βλέποντάς τους κόπους της να δικαιώνονται με την κατάληψη θέσης στο βάθρο των νικητριών απέναντι στην ευρωπαϊκή ελίτ του kick boxing. Τη Σεμέλη καθοδηγούσε και εμψύχωνε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Μέμμος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ