8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ευρωπαϊκό μετάλλιο εξασφάλισε η Σεμέλη Ζαρμακούπη στο πρωτάθλημα Kick Boxing της Αττάλειας, στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Την κατοχύρωση ενός μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών-Γυναικών 2022 που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας (11-20/11), πανηγυρίζει η ελληνική αποστολή και ο Α.Σ. Ευρυτανίας από το Καρπενήσι.

Το πρωί της Τετάρτης16 Νοεμβρίου, η Σεμέλη Ζαρμακούπη επικράτησε επί της Πολωνής αντιπάλου της και εξασφάλισε ένα μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών όπου συμμετέχει, ενώ την Πέμπτη (17/11) θα προσπαθήσει να φθάσει στην κορυφή.

«Το Πανευρωπαϊκό Μετάλλιο έρχεται ξανά στο Καρπενήσι. Η Σεμέλη Ζαρμακούπη κατάφερε να μπει στα μετάλλια στη δύσκολη κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Γυναικών και κατοχύρωσε την πρόκριση για τα EUROPEAN GAMES (σ.σ. διοργάνωση που περιλαμβάνει τα Ολυμπιακά Αθλήματα) που θα γίνουν στην Πολωνία το 2023. Αύριο συνεχίζει τους αγώνες για να δούμε το χρώμα του μεταλλίου», γράφει ο προπονητής της, Νίκος Ζαρμακούπης.

Υπενθυμίζεται ότι, ως μέλη της Εθνικής Ομάδας, αγωνίζονται στη σημαντική διοργάνωση δύο αθλήτριες του Α.Σ. Ευρυτανίας, η Σεμέλη Ζαρμακούπη και η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα. Η Κων/να Αρωνιάδα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. «Δυστυχώς δεν κατάφερε Κωνσταντίνα Αρωνιάδα να περάσει στην επόμενη φάση, χάνοντας για λίγο στα σημεία και συμμετέχοντας για 1η φορά στηνδύσκολη κατηγορία Γυναικών, με αντίπαλες πολύ μεγαλύτερες σε ηλικία. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα, συνεχίζουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη», αναφέρει ο προπονητής της.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ