19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“ΕΦΤΑΣΕΣ;” Το συγκινητικό μήνυμα των μαθητών/τριών από το Καρπενήσι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Τα Ευρυτανόπουλα δεν μένουν αμέτοχα στο εθνικό, συλλογικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία όλης της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου και 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου, το πρωί της Παρασκευής (3/3) οι μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ σχημάτισαν με τις σχολικές τους τσάντες τη λέξη «ΕΦΤΑΣΕΣ;». Είναι μια από τις λέξεις που κυριαρχούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία 24ωρα μετά το τραγικό δυστύχημα και αποτυπώνει την αγωνία των γονιών κάθε φορά που τα παιδιά τους είναι μακριά και ταξιδεύουν…

Συνολικά 57 άνθρωποι δεν έφθασαν ποτέ στον προορισμό τους, θύματα ενός μοιραίου λάθους αλλά -κυρίως- μιας διαχρονικής αδράνειας και εγκληματικής αμέλειας της Πολιτείας να εξασφαλίσει το πιο πολύτιμο αγαθό, την ίδια τη ζωή των πολιτών της.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολικού συγκροτήματος στο Καρπενήσι, οι μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου σχημάτισαν και τη φράση «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», δείχνοντας την πρόθεσή τους να μην ξεχάσουν όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης 28/2.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ