28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ημέρα φούτσαλ το Σάββατο (11/11) για το Καρπενήσι. Εντός έδρας αγώνες για το ανδρικό και γυναικείο τμήμα – Το πρόγραμμα

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι τοπικές ομάδες του ποδοσφαίρου σάλας, που αποπνέουν αγωνιστική υγεία και αισιοδοξούν για μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αγώνες στο Καρπενήσι και για τα δύο τμήματα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Διπλασίασε τις νίκες της η γυναικεία ομάδα του Καρπενήσι Futsal, που επικράτησε με 8-1 της Αθήνας 90’. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο «Μινώταυρος» και ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship.

Το Καρπενήσι του Γιώργου Πανόπουλου ήταν καλύτερο από τον αντίπαλό του και παρότι έπαιξε ξανά με μόλις 7 αθλήτριες, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση. Πλέον οι Ευρυτάνισσες βρίσκονται στην 1η θέση με 6 πόντους (2Χ2). Χατ-τρικ σημείωσε η Βασιλική Οικονόμου.

Για την επόμενη (3η) αγωνιστική η ομάδα της Ευρυτανίας θα υποδεχτεί την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στο ντέρμπι κορυφής, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στη 1 το μεσημέρι, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Διπλασίασε τις νίκες της στο νέο πρωτάθλημα (σε 3 αγώνες) και η ανδρική ομάδα του Καρπενήσι Φούτσαλ, που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-5 επί του Ολυμπιακού Σάλας. Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο του ΣΕΦ.

Το Καρπενήσι του Γιώργου Μαντέκα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με ανατροπή (από 3-2 σε 3-5), με τον Πλεξίδα να σκοράρει δυο φορές.

Για την επόμενη (4η) αγωνιστική, η ομάδα θα υποδεχτεί το Κατενάτσιο, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο.

Με στοιχεία από evrytaniasport.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ