19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο δικυκλιστή από πτώση δέντρου – Νομικά θα προσφύγει η οικογένεια

Στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, στις 4 το απόγευμα γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν ένα υπεραιωνόβιο δένδρο εκριζώθηκε και πλάκωσε έναν διερχόμενο μοτοσυκλετιστή, 51 ετών, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο Παναγιώτη που έφυγε με τόσο άδικο και αναπάντεχο τρόπο από τη ζωή.

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας έδωσε εντολή για προκαταρτική εξέταση προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες.

Και η ίδια η οικογένεια του θύματος, που ήταν πατέρας τριών αγοριών, είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδόκητο χαμό του ανθρώπου τους.

Στο δήμο Ηρακλείου τώρα προσπαθούν να διαπιστώσουν τι έφταιξε για το πρωτοφανές περιστατικό και ζήτησαν από την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου να κάνει μια ολοκληρωμένη αυτοψία ώστε να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμα: Γ. Λιονάκης για το θάνατο οδηγού από την πτώση δέντρου: Να ελεγχθούν τα φωτιστικά σώματα και τα δέντρα – Οι πλάκες είχαν σηκωθεί εδώ και καιρό – ertnews.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ