20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ηράκλειο: Πετροπόλεμος τα ξημερώματα μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα τα επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, που έγινε χθες Δευτέρα (6.12.2021) στο Ηράκλειο Κρήτης με πετροπόλεμο μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και κουκούλες, επιτέθηκαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα κατά αστυνομικών που είχαν υπηρεσία στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και ενώ είχαν σταματήσει τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Από τον πετροπόλεμο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Από τη χθεσινή πορεία συνελήφθησαν 8 άτομα, όταν ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και των αναρχικών, φοιτητικών συλλογών και συλλογικοτήτων της πόλης της Κρήτης.

Την ώρα των επεισοδίων, εκτοξεύθηκαν καρέκλες και τυλίχθηκαν κάδοι στις φλόγες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση όσων έκαναν βόλτα χθες στο κέντρο του Ηρακλείου. Ωστόσο, από τη μεριά των διοργανωτών της πορείας, ισχυρίζονται ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη επίθεση της αστυνομίας με σκοπό την διάλυσή της.

To άρθρο Ηράκλειο: Πετροπόλεμος τα ξημερώματα μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ