16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η ΑΛΑΚ στα Άγραφα. Διήμερη off-road εξόρμηση στις αρχές Αυγούστου, όσα προγραμματίζονται

Διήμερη off-road εξόρμηση στην περιοχή των Αγράφων προγραμματίζει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, στις 6 και 7 Αυγούστου 2022.

Με τη στήριξη του Δήμου Αγράφων, αρχικά διοργανώνει off-road συνάντηση στην περιοχή Σωτήρα (Αν. Φραγκίστα) με πανηγύρι και φαγητό και την επομένη off-road show στην περιοχή Βουλωμένη, πάνω από το χωριό Μαραθιάς. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα Ευρυτανικά Νέα.

H ΑΛΑΚ αναφέρει για το αναλυτικό πρόγραμμα τα εξής:

“Αναχώρηση από το ΚΤΕΟ Καρπενησίου το Σάββατο 6/8 και ώρα 14:30. Ακολουθούμε πορεία σε στυλ εκδρομής από τις περιοχές: Κορυσχάδες-Ι.Μ.Παναγίας Κουμασίων- Νόστιμο-Διάσελο Χελιδόνας-Φιδάκια με στάση στα Τσαγκαράλωνα-Αγ. Βλαχέρνα- Αγαλιανός-Γεφ. Επισκοπής-Αγ.Γεώργιος-Νεοχώρι-Γεφ.Μανώλη-Κρέντη-Κερασοχώρι- Σωτήρα. Εκεί θα υπάρχει φαγητό με γλέντι μέχρι όσο θέλει ο καθένας και ώρα χαλάρωσης στα τοπικά καταλύματα που θα έχουμε τοποθετηθεί.

Το πρωί της Κυριακής ώρα 10:30 μεταφερόμαστε στην περιοχή Βουλωμένη όπου έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αυτοκίνητα 4Χ4 με τις συνήθεις κατηγορίες Κ1-Κ2-Κ3. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Θεατές μπορούν να παραβρεθούν αφού θα υπάρχει χώρος για να παρακολουθούν προπάντων με ασφάλεια. Μετά το πέρας του event επιστροφή και πάλι στην βάση μας (υπολογίζεται το event να έρθει εις πέρας μέχρι τις 17:00)

*Η εκδρομή του Σαββάτου θα είναι απλού χαρακτήρα με σκοπό την συμμετοχή και απλών οχημάτων 4Χ4. Επίσης για όποιον δεν προτιμά να μπει τόσο χωματόδρομο κινείται παράλληλα και ασφάλτινος δρόμος όπου στα αξιοθέατα μπορούν να βρίσκονται με τους υπόλοιπους. Για την ομαλή διεξαγωγή και για την πληρότητα των δωματίων καλό θα ήταν να δηλώσετε μια συμμετοχή στα τηλ. 697 3826322 Στάθης, 694 8561131 Κωστής, 697 2707998 Χρήστος, 698 7012546 Δημήτρης”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ