17 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Ανθή Μουλιανίτη – Κοντοκώστα συνεχίζει στο τιμόνι του “Αγώνα Ζωής” – Το νέο Δ.Σ. μετά τις εκλογές και τη συγκρότηση σε Σώμα

Με μικρές αλλαγές στη σύνθεση του συμβουλίου του συνεχίζει ο σύλλογος εθελοντών κατά των νεοπλασματικών ασθενειών Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2024, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου, συνήλθε σε Γενική Συνέλευση ο σύλλογος «Αγώνας Ζωής» και διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία και έγινε ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., ακολούθησε η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών· συνολικά, ψήφισαν 35 μέλη.

Κατόπιν, το νέο συμβούλιο συνήλθε σε συνεδρίαση και σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες, αναδείχθηκε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. Στη θέση της Προέδρου συνεχίζει για την επόμενη 3ετία η Ανθή Μουλιανίτη – Κοντοκώστα, ενώ Αντιπρόεδρος θα είναι ο Πέτρος Μπακατσιάς. Χρέη Ταμία θα εκτελεί η Σοφία Κουρούβανη και Γραμματέας θα είναι ο Δημήτριος Κολλημένος. Μέλος ορίστηκε η Νεκταρία Χαλκιά και Αναπληρωματικά Μέλη οι Χρυσούλα Ντουφεκιά και Δημήτριος Φαρμάκης.

Σε δηλώσεις της στα Ευρυτανικά ΝΕΑ, η κα Μουλιανίτη – Κοντοκώστα αναφέρεται στον στόχο «να είμαστε πάντα δίπλα στους Ευρυτάνες καρκινοπαθείς», εστιάζοντας στις δράσεις και καμπάνιες πρόληψης των νεοπλασματικών ασθενειών, μέσω εκδηλώσεων και δωρεάν εξετάσεων για τους πολίτες.

Εξάλλου, το Σάββατο 18/5/24, ο «Αγώνας Ζωής» πραγματοποίησε με επιτυχία δράση πρόληψης καρκίνου του δέρματος στο Καρπενήσι. Σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία και άλλους φορείς, ο Χαράλαμπος Τσαμάκης, Δερματολόγος, υπέβαλε πολίτες σε δερματοσκοπήσεις, για τη διαφορική διάγνωση των μελαγχρωματικών βλαβών αλλά και για τη διάγνωση του δερματικού καρκίνου και του μελανώματος σε πρώιμο στάδιο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ