19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Αφροδίτη Μάνου στηρίζει Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε, αυτός σας πείραξε

Μπορεί η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει ονόματα ανηλίκων παιδιών να έχει προκαλέσει θύελλα οργισμένων αντιδράσεων, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν βρίσκουν… που είναι το λάθος. Όπως η Αφροδίτη Μάνου.

Η αντιπολίτευση ζητά από τη Νέα Δημοκρατία να διαγραφεί από την Κ.Ο. της ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αλλά φαίνεται ότι με αυτό δεν συμφωνεί μια από τις φωνές του ελληνικού τραγουδιού που έχουν γράψει ξεχωριστή διαδρομή: η Αφροδίτη Μάνου.

Με ανάρτησή της στο twitter η γνωστή τραγουδίστρια διερωτήθηκε τι κακό έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (!) και τα έβαλε με όσους του ασκούν κριτική και ζητούν την παραίτησή του, γιατί… δεν τους πειράζει που αντικαθίσταται ο πληθυσμός της Ελλάδας αλλά… ο Μπογδάνος!

«Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος. Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;» έγραψε η Αφροδίτη Μάνου.

Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος.
Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους.
Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;

— Afroditi Manou (@AfroditiManou1) September 15, 2021

Και φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Μια απ’ αυτές ήταν η ανάρτηση του τραγουδιού «Ο φασισμός» που είχε ερμηνεύσει η αδερφή της Αφροδίτης Μάνου και σπουδαία τραγουδίστρια, η Μαρία Δημητριάδη.

«Ας αφήσουμε την αδερφή σου να σου απαντήσει στην ερώτησή σου» έγραψε ο χρήστης του twitter…

Ας αφήσουμε την Αδελφή σου να σου απαντήσει στην ερώτηση σου

Μαρία Δημητριάδη – Ο φασισμός | Maria Dimitriadi – O fasismos – Official… https://t.co/wz4PRFXa9c μέσω @YouTube

— Μάνα Κουράγιο (@manacourage) September 15, 2021

To άρθρο Η Αφροδίτη Μάνου στηρίζει Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε, αυτός σας πείραξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ