29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε και 9ο δισέγγονο – Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία

Η βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε και 9ο δισέγγονο – Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία

Χαρές και πανηγύρια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με τη βασίλισσα Ελισάβετ να αποκτά ακόμη ένα δισέγγονο, το ένατο.

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έφερε σήμερα στον κόσμο ένα αγοράκι, τον πρώτο εγγονό του πρίγκιπα Άντριου.

Η 30χρονη πριγκίπισσα γέννησε το πρωί στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπαντ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στο Γουίνδσορ, ήταν παρών.

Η Ευγενία είναι η μία από τις δύο κόρες του Άντριου, του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας, και της Σάρας Φέργκιουσον. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια.

Το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε, είναι 11ο στη σειρά διαδοχής. Πρόκειται για το ένατο δισέγγονο που αποκτά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κατηγορήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Ένα από τα θύματα του Επστάιν, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα. Ο τελευταίος τον διέψευσε κατηγορηματικά, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που όμως μετατράπηκε σε φιάσκο και οδήγησε τελικά στην απόσυρσή του από τον δημόσιο βίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Η βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε και 9ο δισέγγονο – Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ