23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Γιορτή Τσίπουρου επιστρέφει στη Δομνίστα, στα τέλη Οκτωβρίου. Νέο Δ.Σ. στον τοπικό Φιλοπρόοδο Σύλλογο

Οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι είναι πυρήνες κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής με μακροχρόνια και σημαντική παρουσία. Το καλοκαίρι, που οι πλατείες των χωριών γέμισαν από ντόπιους, ετεροδημότες και επισκέπτες, σε πολλούς συλλόγους διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων. Κοινός τόπος, η αγάπη των συμμετεχόντων για όλα εκείνα που συνθέτουν την έννοια του «χωριού», καταφύγιο αναμνήσεων και βιωμάτων.

Στις 13 Αυγούστου έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση μετ’ αρχαιρεσιών στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Δομνίστας. Προέκυψε καινούριο 5μελές συμβούλιο και Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κορκόδειλος, με Αντιπρόεδρο τον Ευθύμη Μερτζάνη. Χρέη Γραμματέως θα εκτελεί η Ευαγγελία Καρέτσου, Ταμίας είναι ο Αντώνης Αγγελής και Μέλος ο Νίκος Πιστιόλης. «Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για το χωριό μας που τόσο πολύ αγαπάμε! Γι’ αυτό σας ζητούμε να σταθείτε δίπλα μας και θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε προτάσεις και ιδέες που θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά!», αναφέρει σχετικά ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας.

Εξάλλου, σε λιγότερο από έναν μήνα θα ξεκινήσει η τριήμερη Γιορτή Τσίπουρου στην όμορφη πλατεία της Δομνίστας. Όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου (28-30/10) με γνωστή «συνταγή», περιλαμβάνοντας απόσταξη του παραδοσιακού τοπικού τσίπουρου, κεράσματα, χορό, τραγούδι και άφθονο κέφι μέχρι αργά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ