8 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τους νέους της συνεργάτες στο MEGA

“Καλημέρα” θα μας λέει στο εξής καθημερινά η Ελεονώρα Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα στο MEGA μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην καινούργια της ομάδα.

Φέτος θα είσαι και δίπλα σε δικούς σου ανθρώπους, τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι – Γούτου και τον Θανάση Πάτρα. 

Στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει χημεία. Πολλές φορές έχω κληθεί να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν εκτιμούσα καθόλου σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο τους σεβόμουν επαγγελματικά γιατί παρά τις δυστροπίες τους είχαν δείξει τα σημεία γραφής τους στη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολο όμως να λειτουργήσει αυτό. Έφευγα με σπασμένο στομάχι. Ύστερα από τόσα χρόνια είμαι σε μια θέση που μπορώ να εκφράσω την άποψη μου και να λέω με ποιους θέλω να συνεργαστώ και ποιους να αποφύγω.

Ο Κώστας Τσουρός είναι χρόνια φίλος μου, έχουμε περάσει πολύ ωραία μαζί και τον εκτιμώ πολύ επαγγελματικά. Η Φλορίντα είναι πλέον οικογένεια, η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Με τον Θανάση Πάτρα υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια. Είχα εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούμε ξανά στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχε δοθεί το πράσινο φως από τους αρμοδίους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τους ανθρώπους που θα δουλέψουμε μαζί και πίσω από τις κάμερες. Έχουμε στην ομάδα ονόματα που θεωρούνται “σκυλιά” στο ρεπορτάζ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο στη θέση της αρχισυνταξίας, που έχει πολλή πείρα και εμπειρία.

To άρθρο Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τους νέους της συνεργάτες στο MEGA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ