Η Ιουλία Καραπατάκη στο Καρπενήσι. Την Τετάρτη (31/7) η συναυλία του καλοκαιριού – Σε εξέλιξη η προπώληση εισιτηρίων (vid)

Η Ιουλία Καραπατάκη στο Καρπενήσι. Την Τετάρτη (31/7) η συναυλία του καλοκαιριού – Σε εξέλιξη η προπώληση εισιτηρίων (vid)

Η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη, μαζί με τη μπάντα της, ετοιμάζεται να παρασύρει στον ρυθμό της το κοινό του Καρπενησίου. Η συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών “Αγώνας Ζωής” θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024, στις 10 το βράδυ, στο Saloon Park (3ο χλμ Καρπενησίου-Προυσού). Σε ρόλο συνδιοργανωτών είναι η ΠΕ Ευρυτανίας και ο ΟΠΑΣΤΕ ΠΕ Ευρυτανίας, ενώ σημαντικά συμβάλουν οι χορηγοί.

Πρόκειται για μια συναυλία που γίνεται από τον σύλλογο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της δομής φιλοξενίας καρκινοπαθών που λειτουργεί στον Καρέα Αττικής. «Με κάθε εισιτήριό σας, στηρίζετε τον “Αγώνα Ζωής” να ανταπεξέλθει στα έξοδα συντήρησης του σπιτιού φιλοξενίας των Ευρυτάνων καρκινοπαθών στην Αθήνα», λένε οι άνθρωποι του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, η Ιουλία Καραπατάκη θα κάνει μια στάση στο Καρπενήσι, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που επέλεξε με μεράκι και πολλή αγάπη και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Θα ακούσουμε έντεχνα, διασκευές, παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα, αλλά και νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο στον πρώτο της προσωπικό της δίσκο. Έχοντας αποφοιτήσει το 2004 από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και με σπουδές πάνω στη μουσική και την κλασική κιθάρα, η Καραπατάκη εργαζόταν χρόνια σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Έγινε, ωστόσο, περισσότερο γνωστή όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα· από τότε η χαρακτηριστική, ζεστή φωνή της και η ενέργειά της επί σκηνής, έχουν αγαπηθεί από το κοινό, που γεμίζει τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα.

«Όπως κάθε χρόνο, διοργανώνουμε μια καλοκαιρινή συναυλία για την κάλυψη των εξόδων του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών που διατηρεί ο “Αγώνας Ζωής” στην Αθήνα. Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, να φέρουμε ένα νέο κορίτσι, που τραγουδά σχεδόν τα… πάντα -έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα. Ελπίζουμε να πάει πολύ καλά η συναυλία και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, τόσο από την Ευρυτανία όσο και από όμορους νομούς, καθώς ήδη υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον», δηλώνει στην εφημερίδα η Ανθή Μουλιανίτη-Κοντοκώστα, Πρόεδρος στον Σύλλογο Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής».

Έμφαση δίνει στη λειτουργία του ξενώνα των καρκινοπαθών στον Καρέα, όπου ασθενείς από την Ευρυτανία μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πρωτεύουσα για ιατρικούς λόγους (εξετάσεις, θεραπείες κ.α.). Για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σπιτιού, ο «Αγώνας Ζωής» έχει θεσμοθετήσει τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας κάθε καλοκαίρι στο Καρπενήσι (πέρσι ήρθε η Μελίνα Κανά), με τα έσοδα από τα εισιτήρια να προορίζονται γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Saloon Park

3ο χλμ Καρπενησίου-Προυσού

Καρπενήσι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

22:00

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Από 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό: 15 ευρώ

Μειωμένο: 12 ευρώ (Φοιτητές/Άνεργοι)

Δωρεάν για ΑμΕΑ & παιδιά κάτω των 10 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

https://www.ticketservices.gr/event/saloon-park-ioulia-karapataki

Stelios Kontokostas Photography | Ζηνοπούλου 1 | 09:00 – 14:00

Γραφείο «Αγώνα Ζωής» | Ζηνοπούλου 1 | 09:00 – 13:00

SALOON PARK| 3o χλμ Καρπενησίου – Προυσού

Συστεγασμένα Φαρμακεία | Αθανασίου Καρπενησιώτη 26