28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Καίτη Γαρμπή «απαντά» τον Γιώργο Κιμούλη: Της μόδας είναι η αλήθεια

Η Καίτη Γαρμπή «απαντά» τον Γιώργο Κιμούλη: Της μόδας είναι η αλήθεια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καίτη Γαρμπή παίρνει θέση σε ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Το έκανε μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της, το έκανε στην υπόθεση ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό, το κάνει και τώρα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αφορμή για την αντίδραση από την Καίτη Γαρμπή η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, απαντώντας στα όσα κατήγγειλε εναντίον του η Ζέτα Δούκα, πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

Click4more Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου (video)

«Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της  μόδας η Αλήθεια», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στο λογαριασμό της στο twitter.

 

Και η ανάρτησή της έφερε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια, ανάμεσά τους κι αυτό από τη σπουδαία Τάνια Τσανακλίδου.

Είναι η Καίτη που αγαπάμε

Η Καίτη Γαρμπή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι άνθρωπος που μένει αμέτοχος στα όσα συμβαίνουν. Άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με αναρτήσεις «μαχαιριές» σχολιάζει την επικαιρότητα.

Το έκανε με ένα tweet «μαχαιριά» για να απαντήσει πριν από μερικές μέρες στους γονείς των δυο ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια. Οι γονείς των δυο παιδιών είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας πως ο ένας τους γιος έχει πάρει Proficiency

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε κάνει ανάρτηση και για τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της από κορυφαίο παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

«Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μια γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει παρά τις πληγές της και κατάφερε να εναντιωθεί σε έναν εχθρό που απειλεί όλες μας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί πάνω σε ψυχές, σώματα και συνειδήσεις.

Βούλιαξε τους κορίτσι μου!!!

Βούλιαξε τους!!!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.  

 

To άρθρο Η Καίτη Γαρμπή «απαντά» τον Γιώργο Κιμούλη: Της μόδας είναι η αλήθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ