25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η κα Γεωργία Γκαρίλα επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Σε κλίμα συνεργασίας οι δημαιρεσίες

Σε ήρεμο κλίμα και δια ζώσης μετά από πολύ καιρό, με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών συμβούλων, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου στην 1η ειδική συνεδρίαση για το 2022, για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. και μελών στις επιτροπές του δήμου.

Ο δήμος Καρπενησίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Την Κυριακή 9/1/2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκαν δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβούλιου Καρπενησίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής». Οι διαδικασίες διεξήχθησαν σε πνεύμα δημοκρατίας, συνεργασίας και συνεννόησης. Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη και για αυτή την περίοδο η Γεωργία Γκαρίλα».

«Ο Δήμαρχος Καρπενησίου απόλυτα ικανοποιημένος συνεχάρη την νέα πρόεδρο και ευχήθηκε η νέα περίοδος να φέρει επιστροφή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και των δια ζώσης συνεδριάσεων. Επίσης, ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα σύνθεση των επιτροπών, να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και να συνεχίσουν την επιτυχημένη προσπάθεια των προηγούμενων μελών».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ