24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η κορυφή είναι για τον Βόλο, 3-0 τον Ατρόμητο (highlights)

Την μοναξιά της κορυφής στη Super League με 9 βαθμούς, μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής απολαμβάνει ο Βόλος που νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα τέρματα του Βόλου πέτυχαν ο Ροσέρο στο 59ο λεπτό, ο Φαν Βέερτ με πέναλτι στο 90’ και ο Τερεζίου στο 95′.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στο ματς ο Βόλος και στο 4ο λεπτό ο διαιτητής Τζήλος έδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε χέρι του Παπαδόπουλου στη περιοχή, όμως μετά την εξέταση στο VAR πήρε την απόφαση πίσω, καθώς η μπάλα χτύπησε στο στήθος του διεθνούς κεντρικού αμυντικού του Ατρόμητου.

Στο 12’ ο Πίριτς απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Γκρίλο, ενώ στο επόμενο λεπτό (13’) ο Κουλούρης σούταρε έξω από τη περιοχή άστοχα. Ο Γκρίλο απείλησε πάλι στο 29’ με κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο,  ενώ στο 45’ ο Μουνίθ με φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κλέιμαν έξω.

Στο 59΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαρτόλο βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ απέκρουσε ο Πίριτς, ο Φαν Βέερτ έστρωσε στον Ροσέρο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και στο 81’ έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με την κεφαλιά του Γκρίλο. Στο 88’ ο Φαν Βέερτ μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον Ντένιτς, ο Τζήλος έδειξε πέναλτι και ο Φαν Βέερτ από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0 στο 90’. Στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπαρτόλο μοίρασε στον Τερεζίου που είχε περάσει αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Πουρίτα, Γκρίλο, Φεράρι – Κουλούρης, Στρούγγης

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντες (83’ λ.τρ. Σοάρες), Ροσέρο (67’ Νίνης), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ (90’+3’ Τερεζίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88’ Κιβρακίδης), Κ. Παπαδοπουλος, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Ντένιτς, Κωτσόπουλος, Μουνίθ, Σπιριντονοβιτς (71’ Μ. Τζαβίδας), Κουλούρης.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ