28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη για την αποχώρησή της από το Survivor: «Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου»

«Οι κανόνες δεν επέτρεπαν φαγητό κι έτσι οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο Survivor», λέει η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία στο παιχνίδι και η οποία την ανάγκασε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού δεν ένιωσα καλά, αλλά μόλις φάγαμε ήμουν μια χαρά. Ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλούς παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου κι έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο.

Μου είπαν οι γιατροί ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεϊνη», είπε αρχικά η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι κανόνες δεν επέτρεπαν φαγητό κι έτσι οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι. Φοβήθηκα όταν είδα ότι είχα 37 παλμούς και δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου, δεν είχα δυνάμεις».

Για Κατσαούνη και Μυριέλλα, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη απάντησε: «Το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα. Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα.

Η Μυριέλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι».

To άρθρο Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη για την αποχώρησή της από το Survivor: «Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ