20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Μέρα με τα Χρώματα επιστρέφει στις 3 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Η Μέρα με τα Χρώματα, το πρώτο φεστιβάλ της Ελλάδας που έβαλε χρώμα στο φεστιβαλικό τοπίο, έρχεται το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στη Θεσσαλονίκη.

Το αγαπημένο φεστιβάλ επιστρέφει με την 9η διοργάνωσή του, μετά από δύο χρόνια απουσίας και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές!

Ο μελωδικός Saske και ο Ελληνογαλλικής καταγωγής Vlospa θα χώσουν ρίμες και θα δώσουν το σύνθημα για τις συγχρονισμένες πολυπόθητες ρίψεις χρωμάτων. To φαινόμενο Diablo και μαζί του η Jayla θα δώσουν δυναμικό παρών επί σκηνής.  Ηouse of Dramaνικητές του Ελλάδα Εχεις Ταλέντο 2017, θα απογειώσουν την σκηνή διηγώντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τον χορό, υπό την καλλιτεχνική μαεστρία του Μάριου Μιλτιάδου. Οι Volcanoz Cheerleaders του ΠΑΟΚ, το breakdance group του BBoy Rocket Crew και οι STR8ONSTAGE θα ταρακουνήσουν την σκηνή με δυναμικές χορογραφίες.

Πολλά κιλά χρώμα, shows και εκπλήξεις σε περιμένουν για να δεις την μέρα αλλιώς, να βγάλεις τις πιο απίθανες φωτογραφίες & να συμμετέχεις σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία! Παιχνίδια, διαγωνισμοί και άλλα πολλά..

Μeet & Greet με αγαπημένους Instagramers, Youtubers, TikTokers! Θα είναι όλοι εκεί, για μία μέρα που είναι σχεδιασμένη ώστε να περάσεις την πιο όμορφη μέρα της χρονιάς!

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, 2022, στο γήπεδο Ρίψεων, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

COLOR1περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 1 σακουλάκι χρώμα | €15

COLOR6 περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 6 σακουλάκια χρώμα | 25

COLOR10περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 10 σακουλάκια χρώμα | €30

Προπώληση ticketservices.gr & στο Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136 και στο Mediterranean Cosmos

Οι πόρτες ανοίγουν στις 14:00

Ηλεκτρονική προπώληση: Ticket Services Τηλεφωνικά: 210 7234567

Online: www.ticketservices.gr

Φυσικά σημεία προπώλησης: – Θέατρο Αυλαία – Τσιμισκή 136– Mediterranean Cosmos

Όσοι προμηθευτούν χάρτινο εισιτήριο από το info kiosk του Mediterranean Cosmos κερδίζουν 1 επιπλέον σακουλάκι.

E-ticket: Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ