29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Μαρία Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία – “Κλείδωσαν” οι υποψηφιότητες του κόμματος στον νομό

Προεκλογικές διεργασίες στη μονοεδρική της Ευρυτανίας

ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση

Η Μαρία Παπαϊωάννου, γέννημα-θρέμμα Καρπενησιώτισσα, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, θα συμπληρώσει το εκλογικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η Μαρία Παπαϊωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εργάστηκε για δέκα περίπου χρόνια σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Πολεοδομία – Χωροταξία.

Διατελεί από τον Δεκέμβριο του 2016, πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι”. Τον περασμένο Δεκέμβριο επανεξελέγη πρόεδρος κατά τις εκλογές του συλλόγου. Εργάζεται ως Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών.

Η Μαρία Παπαϊωάννου, Διευθύντρια του Μουσείου, ξεναγεί, τον Ιούλιο του 2021, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ολυμπιακό
Μουσείο Αθηνών / Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

“Κλείδωσε” η 3άδα υποψηφίων της ΝΔ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων, η υποψηφιότητα της κας Παπαϊωάννου θα είναι αυτή που θα συμπληρώσει την τριάδα του ψηφοδελτίου της Ευρυτανίας. Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Ευρυτανίας, κ. Κώστα Κοντογεώργου, ο οποίος έχει δηλώσει πολύ καιρό νωρίτερα σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής, ενώ και σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος είναι ex officio υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας στις εκλογές του 2023.

Επίσης, υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας θα είναι και η κα Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, που έχει ανακοινώσει την απόφασή της να είναι υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας, όπως και το 2019. Τα τελευταία χρόνια δίνει συχνά το παρών με κάθε τρόπο, σε κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα από τη Νέα Δημοκρατία.

Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ