19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Νάπολι θέλει άλλη μια «πίστα» – «Aγκαλιάζει» το Champions League

Προσπαθεί να μην της ξεφύγει από τα χέρια το «σεντόνι» του Champions League. Η Νάπολι έκανε το… καθήκον της στην έδρα της Φιορεντίνα και πλέον περιμένει την προσεχή τελευταία αγωνιστική στη Serie A, για να δει εάν θα τα καταφέρει.

Μια… νίκη μακριά από το Champions League της νέας περιόδου βρίσκεται η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» πέρασαν από την έδρα της Φιορεντίνα με 2-0, μια «στροφή» πριν το φινάλε της φετινής Serie A.

Η Νάπολι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 76 βαθμούς και στο +1 από Μίλαν και Γιουβέντους, με τους «ροσονέρι» να έχουν ματς λιγότερο.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Βερόνα στο «Σαν Πάολο» ή αν η Γιουβέντους «γκελάρει» στην Μπολόνια, τότε θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Λορέντζο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 57′ μετά από χαμένο δικό του πέναλτι (καταλογίστηκε με χρήση VAR), ενώ δέκα λεπτά μετά ο Πιότρ Ζιελίνσκι διαμόρφωσε το τελικό 0-2. O Kωστας Μανωλάς αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους.

 

 

 

To άρθρο Η Νάπολι θέλει άλλη μια «πίστα» – «Aγκαλιάζει» το Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ