25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το ΓΕΛ Καρπενησίου συμμετέχει σε διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος με θέμα την ειρήνη – Πώς μπορείτε να δώσετε την ψήφο σας

H Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας συνδιοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2023” με τίτλο: Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace.

Στον διαγωνισμό έχει στείλει τη συμμετοχή της και η ομάδα ποίησης του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, που δημιούργησε ένα όμορφο ηχητικό μήνυμα για την ειρήνη. Η εκπαιδευτικός, φιλόλογος Βασιλική Σταμάτη, γράφει τα εξής: «Φίλες και φίλοι, καλημέρα! Η ομάδα ποίησης του σχολείου μας συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος. Σας παρακαλούμε πολύ, αν σας αρέσει το ποιητικό μας μήνυμα για την ειρήνη, να μπείτε να ψηφίσετε. Δεν έχετε παρά: 1ον) Να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο 2ον) Να αναζητήσετε το μήνυμα με αριθμό 8153 με τίτλο “Ένα μήνυμα για την ειρήνη” 3ον) Να ακούσετε πρώτα όλο μήνυμά μας, ώστε να εμφανιστεί 1 καρδούλα 4ον) Να πατήσετε πάνω στην καρδούλα (Προσοχή: * Ίσως σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ότι δεν είστε ρομπότ * Η καρδούλα πρέπει να γίνει ολοκόκκινη. Ευχαριστούμε πολύ!)».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ