17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Καρπενήσι Φούτσαλ. Αρχίζει στα Τρίκαλα το Φάιναλ 4 για την άνοδο – Η αποστολή, το πρόγραμμα

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς διακυβεύονται το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, όπου θα διεξαχθεί το Φάιναλ για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Καρπενήσι Φούτσαλ, ή, για την ακρίβεια, το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου 2022. Στην πόλη των Τρικάλων και το κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο», ο νεόκοπος αλλά φιλόδοξος σύλλογος στοχεύει μέσα από το Φάιναλ 4 να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στη Futsal Super League και να αποτελεί από τη νέα σεζόν κομμάτι της ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας.

Ο πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο δευτεραθλητής θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με τον Πήγασο Αγ. Παρασκευής.

Το πρόγραμμα

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε στα μέσα της εβδομάδας το πρόγραμμα των αγώνων του Φ4. Το Καρπενήσι Φούτσαλ αγωνίζεται στον β΄ ημιτελικό με αντίπαλο -όπως είναι ήδη γνωστό- τους Τράχωνες Αλίμου. Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο, 18 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ. Νωρίτερα (6μμ) θα έχει διεξαχθεί ο α΄ ημιτελικός ανάμεσα σε δύο θεσσαλικές ομάδες φούτσαλ, τα Τρίκαλα και τη Λάρισα. Εάν η ομάδα του Δ. Αντωνίου επικρατήσει στον ημιτελικό, θα διεκδικήσει την άνοδο στον τελικό της Κυριακής (19/3), που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα.

Η αποστολή

Το Καρπενήσι Φούτσαλ θα ταξιδέψει στη θεσσαλική πόλη σχεδόν με πλήρη αποστολή και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση ανόδου. Ο τεχνικός Δημήτρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του ανέτοιμου Σάκη Τσιλίκα. Εκτός έμειναν και οι Τσίπρας, Οικονόμου, Κωστής και Παπαϊωάννου που δεν ακολουθούν την ομάδα στον δεύτερο γύρο. Σημαντική είναι η επιστροφή του Τζίμη Κατσαδούρου έπειτα από 9 μήνες απουσίας. Ο αρχηγός Γιώργος Μαντέκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, η οποία είναι η εξής:

Οι μεταδόσεις

Η ΠΕΠΣΣ ανακοίνωσε και τα links μέσα από τα οποία μπορείτε να δείτε σε livestreaming τους αγώνες της Τελικής Φάσης. Η μετάδοση θα γίνει αποκλειστικά μέσω του καναλιού του Trikala Live στο YouTube.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 1: ΛΑΡΙΣΑ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (19/03/2022 – 18:00): https://youtu.be/VqOLigo_ONc

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 2: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΑΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (19/03/2022 – 20:00): https://youtu.be/IfR4WQk1uCE

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 3-4 (20/03/2022 – 15:30): https://youtu.be/hlvTpYQwkDQ

ΤΕΛΙΚΟΣ (20/03/2022 – 17:30)https://youtu.be/c9fJxdcoj8c

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ