26 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Ποταμιά αποσύρεται από τα Play Off ανόδου για τη Γ’ Εθνική – Οι λόγοι της απόφασης των Μεγαλοχωριτών

Με μια ανακοίνωση 100 λέξεων, το Δ.Σ. του Α.Ο. Ποταμιά Μεγάλου Χωριού, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στα Play Off ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Η Ποταμιά, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας για τη σεζόν 2023-2024, θα έπαιρνε μέρος στον 6ο όμιλο, μαζί με το Κερατσίνι (ΕΠΣ Πειραιά Β΄), το Λουτράκι (ΕΠΣ Κορινθίας), τον Αμαρυνθιακό (ΕΠΣ Εύβοιας), τη Θήβα (ΕΠΣ Βοιωτίας), τον Απόλλωνα Ευπαλίου (ΕΠΣ Φωκίδας) και τον Πανναυπλιακό Ηρακλή (ΕΠΣ Αργολίδας).

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και βάθους στο ρόστερ, οδήγησαν τη διοίκηση των Μεγαλοχωριτών στην απόφαση απόσυρσης από τη διαδικασία των Play Off ανόδου, που ξεκινούν την Κυριακή 28/4/24.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ποταμιά Μεγάλου Χωριού μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε τη μη συμμετοχή του συλλόγου στη διαδικασία των Play Off ανόδου για τη Γ’ Εθνική εξ αιτίας της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού των ποδοσφαιριστών μας και του ‘φτωχού’ ποσοτικά έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας. Το πρωτάθλημα Ευρυτανίας διεξήχθη φέτος μόλις με 6 σωματεία και χωρίς καθόλου ανταγωνισμό από τις άλλες ομάδες. Συνεπώς για όλους τους παραπάνω λόγους, αδυνατούμε εκ των πραγμάτων να λάβουμε μέρος στη διαδικασία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play Off και οι τρεις καλύτερες ομάδες να κερδίσουν την άνοδο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ