17 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Πυροσβεστική στα σχολεία… Δράση ενημέρωσης στο Γυμνάσιο Δυτ. Φραγκίστας

Με στόχο την έγκυρη ενημέρωση μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών σχετικά με ζητήματα που αφορούν περιστατικά έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί κ.α.), πυροσβέστες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙΠΥΝ) Ευρυτανίας, επισκέφθηκαν πρόσφατα το Γυμνάσιο Δυτικής Φραγκίστας.

Έγινε παρουσίαση φυσικών καταστροφών που έπληξαν την Ελλάδα, τρόπων αντιμετώπισης μιας φωτιάς, ενδεδειγμένων ενεργειών μετά από σεισμό, χρήσης πυροσβεστήρα κ.α., ενώ τα παιδιά ενημερώθηκαν και για τις προοπτικές επαγγελματικού προσανατολισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα. Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενισχύοντας έτσι την κατανόησή τους για τα θέματα.

«Την Πέμπτη 25/04/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευρυτανίας στο σχολείο μας και υλοποιήθηκε σχετική ενημέρωση της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας στο πλαίσιο εκπαίδευσης για θέματα φυσικών καταστροφών και επαγγελματικού προσανατολισμού», αναφέρει το Γυμνάσιο Δυτικής Φραγκίστας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ