25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ”. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας (επιστολή)

Με επιστολή του στην εφημερίδα, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της μη ανταπόκρισης στο αίτημα για συνάντηση με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Αρχής Στερεάς Ελλάδας.

«Αν οι παραγωγικοί φορείς του τόπου χρειάζονται 8 μήνες για να κλείσουν ραντεβού με τον κ. Περιφερειάρχη, τότε τι περιμένουμε να προχωρήσει στον τόπο μας; Παρά τις φιλότιμες έως και υπεράνθρωπες προσπάθειες πολλών από εμάς, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εκπροσωπούμε τις παραγωγικές τάξεις, δεν έχουμε απέναντί μας ευήκοα ώτα»: με αυτή τη φράση κλείνει την επιστολή του το Δ/Σ του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, αναφερόμενο στην -ανεπιτυχή- προσπάθεια να προγραμματίσει ραντεβού με τον κ. Φάνη Σπανό ώστε να εκθέσει στον περιφερειάρχη τα προβλήματα και τις ανησυχίες του κλάδου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η επιστολή, την οποία υπογράφει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, κ. Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Καρπενήσι, 8/2/2022.

Η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ…

Αρχές Ιουλίου του 2021, διανύοντας ήδη τον δεύτερο χρόνο της πανδημίας και έχοντας υποστεί 4 πολυήμερα lockdown, ζητήσαμε μια συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό. Αφήνοντας τον Αύγουστο λόγω της έκτακτης κατάστασης στην Εύβοια (πυρκαγιές), και επίσης τον Ιανουάριο του ’22 λόγω κακοκαιρίας, όλο αυτό το διάστημα με διαφόρους τρόπους προσπαθήσαμε να έχουμε συνάντηση μαζί του, και όχι μόνο το Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και το Συμβούλιο του Σωματείου των Οδηγών TAXI Καρπενησίου.

Όλον αυτόν τον καιρό η προσέγγιση έγινε με απευθείας τηλέφωνο στο γραφείο του Περιφερειάρχη για να οριστεί το ραντεβού, αλλά και μέσω του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Άρη Τασιού, αλλά και του Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη. Και επίσης, να τονίσουμε ότι ο κ. Σπανός στο διάστημα αυτό επισκέφθηκε πολλές φορές το Καρπενήσι και γενικά την περιοχή μας. Και γι’ αυτό είχαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κι εδώ τη συνάντηση, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, την οποία χρησιμοποιεί και ο σύλλογος αφού είναι γνωστό ότι συστεγαζόμαστε.

Αν οι παραγωγικοί φορείς του τόπου χρειάζονται 8 μήνες για να κλείσουν ραντεβού με τον κ. Περιφερειάρχη, τότε τι περιμένουμε να προχωρήσει στον τόπο μας; Παρά τις φιλότιμες έως και υπεράνθρωπες προσπάθειες πολλών από εμάς, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εκπροσωπούμε τις παραγωγικές τάξεις, δεν έχουμε απέναντί μας ευήκοα ώτα.

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

Η πρόεδρος

Σπυριδούλα Παπαδοπούλου”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ