26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Φιλαρμονική “τα ‘ψαλε” σε δήμαρχο & αντιπεριφερειάρχη. Κάλαντα και μελωδίες Χριστουγέννων στην πλατεία (vid)

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η ατμόσφαιρα στο Καρπενήσι γίνεται ολοένα και πιο γιορτινή, καθώς αυξάνονται και οι ροές των επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, που επέλεξαν την Ευρυτανία για τις διακοπές τους.

Το πρωί της Πέμπτης (24/12), η Δημοτική Φιλαρμονική έψαλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού Εύης Βάρσου, τα μέλη της ορχήστρας επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, όπου τους υποδέχθηκε και τους ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Άρης Τασιός, και η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Καλαντζή. Βρέθηκαν επίσης στο δημαρχείο του Προφήτη Ηλία.

Η Δημοτική Φιλαρμονική στην ΠΕ Ευρυτανίας

Η μελωδική… περιοδεία της Φιλαρμονικής ολοκληρώθηκε από το κέντρο της πόλης, με κάλαντα και ρυθμούς Χριστουγέννων στους δρόμους και τα μαγαζιά. Στην πλατεία, τη Φιλαρμονική υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Νίκος Σουλιώτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Σβερώνη.

Στις δηλώσεις του στα Ευρυτανικά Νέα, ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ευχήθηκε καλές γιορτές, ενώ αναφέρθηκε και στην πανδημία και τα νέα μέτρα.

Το μήνυμά του ήταν το εξής:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες μας, σε όλους τους επισκέπτες, που, ήδη, φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολλοί. Να ευχηθώ οικογενειακή ζεστασιά σε όλους, αγάπη και πάνω απ’ όλα υγεία. Υγεία γιατί την έχουμε ανάγκη, γιατί βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο περιμέναμε (…). Θέλω να παρακαλέσω όλους, να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας, να μη νιώσει κανείς μόνος και να μη λείψει το χαμόγελο απ’ τα παιδιά μας (…)».

«Είμαστε υποχρεωμένοι», πρόσθεσε ο κ. Σουλιώτης, «να ακούσουμε τους επιστήμονες, να τηρήσουμε τα μέτρα (…), πρέπει να είμαστε προσεκτικοί· και εμείς και οι επιχειρηματίες, όλοι θα πρέπει να ακούμε τις συμβουλές για να μπορέσουμε να φύγουμε από την πανδημία».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ