Ημερομηνία

Θανατηφόρα παράσυρση πεζής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης – Θλίψη και στην Ευρυτανία για την 57χρονη Εύα

Θανατηφόρα παράσυρση πεζής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης – Θλίψη και στην Ευρυτανία για την 57χρονη Εύα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας θλίψη και στην Ευρυτανία, καθώς το θύμα είχε άμεση σχέση με τον νομό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος παρέσυρε 57χρονη πεζή επί της οδού Ακαδήμου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Η 57χρονη Εύα (Ευανθία) Ανδρέου ήταν σύζυγος του Καρπενησιώτη Χρήστου Λελούδη του Ευαγγέλου και μητέρα δύο παιδιών. Η είδηση της απώλειάς της έχει σκορπίσει θλίψη σε συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας, που καταγόταν από τη Λάρισα και ζούσε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα