19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεαματικές προσγειώσεις αεροσκαφών από αεροδρόμια του κόσμου (video)

Με αφορμή το βίντεο του plane spotter που έκανε τον γύρω του διαδικτύου, με την χαμηλότερη προσγείωση αεροσκάφους στην Σκιάθο, το ertnews.gr παρουσιάζει ένα νέο βίντεο με αεροπλάνα να προσγειώνονται θεαματικά από αεροδρόμια του κόσμου.

Επιμέλεια: Χριστίνα Παναγιώτα Βελαλή

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, εκτός από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, θεματικές προσγειώσεις αεροσκαφών πραγματοποιούνται και σε άλλα αεροδρόμια στον κόσμο όπως στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, στο Πριγκίπισσα Ιουλιάνα στην Καραιβική και στο Πουκέτ της Ταιλάνδης, με τα αεροπλάνα να περνούν κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων.

Οι προσγειώσεις αεροπλάνων σε πολύ χαμηλή απόσταση ελκύουν το ενδιαφέρον τόσο των plane spotters, οι οποίοι ταξιδεύουν από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο μόνο και μόνο για να απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό τους φακό την στιγμή της προσγείωσης και της απογείωσης των αεροσκαφών, όσο και των τουριστών οι οποίοι τυχαίνουν να βρίσκονται θεατές ενός τέτοιου συμβάντος.

Στο βίντεο παρατηρούνται πολλοί τουρίστες, οι οποίοι δίχως να λαμβάνουν τα μέτρα ασφαλείας και τις απαραίτητες αποστάσεις θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, για μια φωτογραφία. Ειδικότερα, πολλοί από αυτούς επιδιώκουν με κάθε κόστος να τραβήξουν βίντεο και να φωτογραφηθούν οι ίδιοι την στιγμή της προσγείωσης σε πολύ κοντινή απόσταση προκειμένου να διαμοιραστούν αυτή την ξεχωριστή στιγμή στα προσωπικά τους κοινωνικά δίκτυα.

Ακόμη, εκτός από τους τουρίστες που επιδιώκουν να είναι παρόντες την στιγμή της προσγείωσης των αεροπλάνων, είναι και αυτοί οι τουρίστες, οι οποίοι όπως φαίνεται και στο βίντεο, σοκάρονται στην ιδέα ότι περνά κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι τους ένα αεροπλάνο.

Δείτε επίσης: «Ίσως η χαμηλότερη προσγείωση που έχει καταγραφεί ποτέ» – Αποκλειστικά στο ertnews.gr ο plane spotter που τράβηξε το βίντεο
Δείτε επίσης: «Δεν φταίμε εμείς για τη Σκιάθο» λένε plane spotters στο ertnews.gr – Τι αναφέρουν για το χόμπι τους

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ