19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεοφιλόπουλος: «Θα ποντάριζα στο Βέλγιο – έχω πάει σε έξι Μουντιάλ αλλά στο Κατάρ δεν έχω δει ούτε μια γυναίκα στις εξέδρες!» (video)

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων των 9 της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι Αλέκος Θεοφιλόπουλος και ο Ιωσήφ Νικολάου, όπου ανέπτυξαν εύστοχα όλες τις πτυχές του πιο αμφιλεγόμενου Μουντιάλ που έχει γίνει ως τώρα.
Ο πολύπειρος αθλητικογράφος κ. Θεοφιλόπουλος που έχει καλύψει με την ΕΡΤ έξι Μουντιάλ με τη γνώριμη φωνή του έκανε και προβλέψεις, κάνοντας την έκπληξη θεωρώντας ότι το Βέλγιο μπορεί να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο το βράδυ του τελικού στο Κατάρ.

Αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς στο Κατάρ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχω καλύψει έξι Παγκόσμια Κύπελλα αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, δεν έχω δει ούτε μια γυναίκα, έστω με μαντήλα στις κερκίδες ως τώρα!»

Για τη νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις και ότι του θυμίζει το Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτό του 2002.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ