28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Κόλαση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Ύβρεις και απειλές οδηγού σε επιβάτη για μία παρατήρηση (video)

Θεσσαλονίκη: Κόλαση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Ύβρεις και απειλές οδηγού σε επιβάτη για μία παρατήρηση (video)

Οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επιβάτη αστικού λεωφορείου επειδή του έκανε παρατήρηση. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1 που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Διάφοροι επιβάτες, μαζί και εκείνος που δέχτηκε την υβριστική επίθεση από τον οδηγό του ΟΑΣΘ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.

«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival.gr αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου. Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα τον δείρει…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Κόλαση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Ύβρεις και απειλές οδηγού σε επιβάτη για μία παρατήρηση (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ