17 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ουρές στα καταστήματα και αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Τα τελευταία ψώνια του 2020 (Φωτό)

Θεσσαλονίκη: Ουρές στα καταστήματα και αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Τα τελευταία ψώνια του 2020 (Φωτό)

Για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής βγήκαν στην αγορά της Θεσσαλονίκης οι καταναλωτές, συναντώντας ουρές, κυρίως σε καταστήματα τροφίμων.

Ο βροχερός καιρός που επικρατούσε νωρίς το πρωί, ίσως ήταν η αιτία που σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρατηρήθηκε μεν αυξημένη κίνηση, όχι όμως σε επίπεδα παραμονής πρωτοχρονιάς, εποχών προ κορονοϊού.

Παρόλα αυτά, σε πολλά είδη επιχειρήσεων παρατηρούνται ουρές και συνωστισμός, με τους καταναλωτές να επισκέπτονται κυρίως καταστήματα με τρόφιμα, προκειμένου να κάνουν ψώνια για το γιορτινό τραπέζι.

Έτσι λοιπόν, αρκετή είναι η κίνηση στην αγορά Καπάνι, αλλά και σε συνοικιακά κρεοπωλεία, σε σούπερ μάρκετ, σε ζαχαροπλαστεία, σε επιχειρήσεις εμπορίας ποτών, αλλά και σε εταιρείες με προϊόντα τεχνολογίας, ενδεχομένως από κόσμο που ήθελε να αγοράσει κάτι για δώρο.

Οι καταναλωτές έχουν πάντως χρόνο για να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά έως το βράδυ. Ουρές παρατηρήθηκαν έξω από τράπεζες, με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους να είναι αυξημένη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ουρές στα καταστήματα και αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Τα τελευταία ψώνια του 2020 (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ