7 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Πέντε ακόμα άτομα συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Από τη ΓΑΔΘ πραγματοποιήθηκαν χθες πέντε συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

17χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, έπειτα από καταγγελία για μεταφορά και διαμονή παράτυπων αλλοδαπών σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε ο 17χρονος στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μια σακούλα με ρούχα καθώς και κλειδιά διαμερίσματος ημιορόφου στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο ομοεθνείς του χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.
57χρονος Έλληνας και 21χρονος αλλοδαπός οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Νεάπολης να επιβαίνουν σε ΤΑΞΙ ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 21χρονος είχε μισθώσει το όχημα από το κέντρο της πόλης και ζήτησε από τον 57χρονο να μεταβούν στην περιοχή του Φιλύρου από όπου παρέλαβαν τρεις αλλοδαπούς.
Δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς βρέθηκαν πλησίον σταθμευμένου οχήματος στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου) στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Πηγή ΓΑΔΘ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy