24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θετικά νέα προς την αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – 530.000 € για τη βελτίωση προσβασιμότητας, ανακοίνωσε ο Τασιός

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας, οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού που αφορούν το έργο βελτίωσης της προσβασιμότητας και κατασκευής προβλητών Λίμνης Κρεμαστών.

Το έργο αναμένεται να προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ευρυτανίας και το κόστος του, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, προβλέπεται να φτάσει τις 530.000 ευρώ.

«Με την έγκριση των όρων για το έργο της βελτίωσης της προσβασιμότητας στη Λίμνη Κρεμαστών, κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανάδειξη και αξιοποίησή της», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο καλοκαίρι, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ανέλαβε πρωτοβουλίες για την τουριστική ανάδειξη της λίμνης, οργανώνοντας, μεταξύ άλλων, καθημερινές περιηγήσεις με σκάφη, δράσεις που συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και… έδειξαν τον δρόμο.

Στόχευση είναι να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες για ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις από την Περιφέρεια-ΠΕ Ευρυτανίας, με στόχο προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της λίμνης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ